© 2015. Finovus Financial Services

Login | Van Dijk Webdesign

NAVIGATIE

CONTACTGEGEVENS

Telefoon: 072 - 743 94 42
E-mail: info@finovus.nl

KvK: 37118670

ADRESGEGEVENS

H.A. Haak van Eektuin 19
1705 HR Heerhugowaard

072 - 743 94 42

Info@finovus.nl

HOME > FINANCIERING

Financiering

Financieringsbehoefte begint bij de volgende vragen:

Waarom heeft u een financiering nodig,  waardoor is deze behoefte ontstaan en welke financiering past hier het beste bij?
Bij uw aanvraag zullen wij aan de hand van een persoonlijk gesprek, antwoorden te zoeken op deze vragen. Aan de aan de hand van de uitkomst kan worden vastgesteld wat voor uw situatie de juiste financiering is. En op welke wijze deze ingezet kan worden.

Uw voordelen:
Een goed advies wordt steeds belangrijker. Zeker nu de complexiteit van financiële dienstverlening is toegenomen. We zien dat consumenten maar ook ondernemers voor ingewikkelde keuzes staan die een grote impact kunnen hebben op hun leven of op de bedrijfsvoering. Een goed advies van een vakkundige en onafhankelijke specialist is in deze situaties onontbeerlijk om op te kunnen vertrouwen. We zijn ervan overtuigd dat daar de kracht van de adviseur zit. En zijn toegevoegde waarde.

U wordt door ons specialistisch, specifiek op uw behoefte geadviseerd en begeleid. Hierdoor is uw kans van slagen bij het verkrijgen van de financiering hoger.
Tevens profiteert u door onze inkoopcombinatie van het meest scherpe tarief. Hierdoor heeft u een nog betere concurrent positie.